Kommentera inlägg

Ge gärna feedback på våra inlägg! För att kommentera klickar man på "Comments" under varje enskilt inlägg.

Fotografier

Om man vill se alla bilderna i lite större format och i en följd klickar man bara på den första och sen på "pilen" för att fortsätta till nästa bild.

Senaste kommentarer

Kategorier

Tidigare inlägg

juli 2011
m ti o to f l s
« Jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Bra länkar

Meta

Radioskugga ”in the foothills of the Georgia Appalachians”

Ber om ursäkt för den långa frånvaron! Vi har varit på en tvånättersvisit hos Jackie och Tom Kiss i Big Canoe i Blue Ridge Mountains i norra GA. Oj, oj, oj, oj, oj vilket ställe! Fantastisk natur med vackra, lummiga berg där husen är byggda för att smälta in i naturen. Varje område i denna stora ”gated community” har sina egna arkitektoriska specifikationer vad gäller byggnadsvirke, lutning på tak osv. Runt husen finns egentligen inga trädgårdar att tala om utan man har bara fällt de träd som var absolut nödvändiga att rensa bort för att kunna bygga varje enskilt hus. Med tanke på björnar så finns det stränga regler om sopsortering och inte ens fågelmat får placeras ut! Här finns hus att hyra (kolla websidan http://www.bigcanoe.com) eller så kan man köpa som Jackie & Tom. Martin hade förmånen att få spela golf två dagar i rad med Tom på de tre niohålsbanorna och jag, mamma och barnen hängde med Jackie vid poolen/stranden & sjön.  Barnen valde sandstranden och sjön framför poolen vilket kanske inte var alltför konstigt med tanke på att vi är ganska bortskämda med poolbad :-) På kvällarna grillade vi på deras underbara balkong och fick fantastisk mat överlag. Jackies breakfast casseroll är helt fantastisk (jo, det är sant, vi fick smarrig gratäng till frukost). Funderar allvarligt på att återvända hit nästa år, speciellt med tanke på att det fanns ett hus att hyra uppe på berget bredvid Jackie med 5 sovrum. Nån som vill följa med?

Vid dagens lunch på chick-fil-A så fick vi se hur långt folk kan gå för en gratis kycklingburgare. Alla som var utklädda till ”kossor” fick en gratis sandwich. Alla (eller ja, alla utom vi då) hade vita t-shirts med sydda/målade/påtejpade svarta fläckar, koöron, svans osv. Vissa kom i hela kostymer! Snacka om hängivna kunder. Undrar hur den restaurangägaren överlevde? Kolla bilderna

Idag har vi bilat vägen ned till Jacksonville i Florida där Martin började med att göra sönder sängen i lägenheten vi lånat… Till hans försvar kan jag bara tillägga att nej, vi hade inte gått och lagt oss ;-) och ja, det var en katastrofalt dålig konstruktion! Eftersom sängen var helt ny hoppas vi att det finns någon form av garanti.

Shari och Jeff Weitzner skulle egentligen bytt hus med oss men pga olika anledningar så blev det inte av i år. Istället erbjöd dom oss att låna deras beach condo vid Jacksonville Beach under en vecka och det tackar man ju inte nej till så nu är vi här.  Schemat är som vanlig fullspäckat och vi skall både hem till Weitzners på middag samt ha dom här på ”svensk afton”. Sedan skall vi hinna bada, shoppa lite till, kanske åka till St. Augustine, äta på alla Sharis favoritrestauranger i området (några cm till på midjemåttet…), gå på baseboll och bada ännu mer. Kan bara säga att barnen är fantastiska som hänger med i vårt tempo och inte gnäller minsta lilla!!!! Speechless!


125 Comments

 • JamesTer

  [url=http://www.gprs-controladores.es/lentes-de-sol-carrera-para-mujer-286.html]Lentes De Sol Carrera Para Mujer[/url]
  As you now see each of the things you can do to make your home a lot more gorgeous, you will get moving on a project. Spend some time and be sure to do a measure at any given time, so that the done appearance can be something you and your family can also enjoy. All the best!Don’t Skip The Motorboat On These Amazing Vacation Ideas

  [img]https://www.hausaufblick.de/images/hausaufblick/21374-nike-free-tr-fit-5.0-damen.jpg[/img]

  Iced vegetables should only be part of a last option in home based food preparation. Even though they can be affordable and often offered year-circular, they tumble significantly short of vegetables in many important areas. Frosty fresh vegetables have shed some of their wholesome vitamins and nutrients. They often times have bad food additives. They also usually taste worse than their fresh brethren.

  [img]https://www.hilal-media.de/images/newhilmklo/7738-longchamp-online.jpg[/img]

 • specadieta.com

  Hi there would you mind stating which blog platform
  you’re using? I’m looking to start my own blog in the near future but
  I’m having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs and
  I’m looking for something completely unique.
  P.S My apologies for being off-topic but I had
  to ask!

 • GoldenTabs

  tJBw1L https://goldentabs.com/

 • localisateur d'apex

  Choisir la qualité localisateur d’apex morita produits de grande base de données de .

 • Abercrombie UK

  Vuoi diventare più affascinante e bizzarro? Vai a visitare il sito louis vuitton outlet e selezionare i prodotti più adatti per yourself.louis vuitton negozio on-line vi offre la spedizione gratuita e consegna veloce. Tutte le borse sono il 60% di sconto! In aggiunta, ci sono molti colori tra cui scegliere! Louis vuitton Kristin Op Art doppia zip tracolla Nero-Argento in louis vuitton negozio online shop è un slouchy, borsa estiva con Op Art stampato. Classico progettato e meticolosamente.

 • Gucci Shoes For Women

  A EVA midsole special folding heritage gives the absorption and proper protection of your Gucci Shoes For Men route. Walking style proposed Mastershoe-Myshu men and women.

 • Supra Shoes For Sale

  a deeper insight of today Supra Shoes For Sale has purchased.

 • Supra Shoes For Sale

  Layering and peeling during the day is the easiest way to move with Nike Dunks the seasons.

 • Supra Shoes For Sale

  When spring comes, it is time for you to decide definitely to get a Nike Dunk heavy winter gear.

 • Woolrich Parka

  you’ll be able to continue to keep your silhouette within a slim-fitting sleeping bag all wintertime extended with the Gucci Sneakers Patagonia Downtown Loft Down Parka!

 • Cheap Supra Shoes

  Antarctic expeditions to continue to keep scientists warm in impossibly chilly temperatures.antony blog The Cheap Supra Shoes is the trendy version with the authentic

 • Canada Goose Coats

  detachable fake fur trim, down-crammed insulation, breathable, waterproof. b>Canada Goose Outlet.

 • Abercrombie Paris

  J’ai été très heureux de trouver ce blog. J’ai besoin de vous dire merci pour votre temps utilisé sur la publication de cet excellent écrit. J’ai savouré indéniablement à peu près tous seul bit de celui-ci et je vous ai signet pour regarder de nouveaux articles ou billets de blog sur votre site.

 • Uggs Online

  the identify to the tag is Franco Sarto Michael Kors Outlet

 • Moncler Outlet

  that is humorous looking at exactly how terrific there’re Ugg Boots Clearance

 • Canada Goose Sale

  Canada Goose Sale

 • Canada Goose Outlet

  A jagged spike of rock rolled down my right arm and I caught it reflexively. http://www.jacketparkoutlet.com

 • Uggs For Men

  But yet even more important in addition to that Ugg Sale

 • Cheap Ugg Boots

  terrific denim jeans both for apartments which has a rearfoot Coach Outlet Online Store

 • Ugg Boots On Sale

  however and also the minutest about tats usually are costly as well Ugg Boots On Sale

 • Ugg Boots Uk

  Any time retaining family members great leather supplies in addition to technological innovation Cheap Ugg Boots Uk

 • Uggs On Sale

  Cheap Ugg Boots

 • Louis Vuitton Outlet Store

  The opening array of borough Connexion evokes Marc Jacobs? belief active expedition

 • Abercrombie Paris

  La parte di progettazione di questo sito è molto bello e proprio per questo, l’interfaccia di questo blog diventa facile da usare. Ma c’è un problema che è che non c’è nessun articolo particolare o una descrizione sul posto il blog è fornito.

 • Canada Goose Parka

  The precise is suitable for my prized Hermes Birkin and Kelly bags

 • Cheap Coach Purses

  Coach Outlet Online Store

 • Uggs On Sale

  That doesn make them a much better man or woman than someone else Cheap Jordans

 • Ugg Boots Sale

  Around you if you want to undertake this to find acknowledged Cheap Jordans

 • Michael Kors Outlet

  A favourite with normally trendy celebs Mulberry Outlet

 • Cheap Uggs

  ******
  beneath the look for Gay or Homosexual Uggs On Sale

 • Coach Outlet Store Online

  for Toward humorous t shirt stores His of backpack outlet Coach Outlet

 • Replica Louis Vuitton

  financial investment inside city physical space 4 Summary Uggs Online

 • supreme clothes

  Maybe it’s the new keep an eye on including event [url=http://www.supremeshop.co.uk/]supreme hat[url] idea also termed as the most current adaptation to do with Ps or a great up-to-date style of the i phone. Examin properly to get a spillages inside your rug in addition to fix it further on and waterless. Wholesome unwanted fat fabulous [url=http://www.supremeshop.co.uk/supreme-camp-floral-hat-p-629.html]supreme camp floral hat[url] antioxidants not to mention ease
  [url=http://www.supremeshop.co.uk/buy-supreme-snapback-p-616.html]buy supreme snapback[url]brain function and a lot various needs consoles that will occur in one’s body consistently.

 • Louis Vuitton Outlet

  Christian Louboutin Peep Toe Fringe boots Beige Louis Vuitton Outlet

 • hermes kelly

  to virtually four hundred boutiques in forty five international locations across the world hermes outlet

 • Celine Luggage Handbags

  ******
  trade-oriented leather processing enterprises diminished orders Moncler Jackets

 • Louis Vuitton Purses On Sale

  and abandon your hand totally totally free for other jobs Cheap Louis Vuitton Purse

 • Louis Vuitton Bags

  Rubber rain boots are now being constructed by anybody from Chanel to Givenchy Louis Vuitton Outlet. by making use of numerous lengths and fabrics to attain a totally different glimpse [url=http://www.louisvuittonhandbags79.com][b]Louis Vuitton Shoes[/b][/url].&&&&&&&

 • master bedroom

  Hello
  Radioskugga ”in the foothills of the Georgia Appalachians”
  Amazing article! I’m pleased I stumbled upon it for useful information. I appreciate the effort here.

 • reverse phone lookup

  You just can’t find any such thing as a free reverse phone lookup. Believe me, I’ve looked! But the good news is that you can find out everything you want to know about a cell phone user by simply paying a small sum of money for an extensively detailed report … you know?

 • WebbAnastasia24

  Do not money to buy a building? Don’t worry, because it’s real to get the credit loans to resolve such kind of problems. Therefore get a auto loan to buy everything you want.

 
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu